Even voorstellen...

 
Van links naar rechts; Arend Jan, Martin, Ruud, Maarten
 

Arend-Jan van Straten

  Arend-Jan van Straten behaalde in 1991 het diploma Docerend Musicus en in 1993 het diploma Uitvoerend Musicus aan het conservatorium te Arnhem. Hij is sindsdien als freelance slagwerker werkzaam geweest bij diverse professionele orkesten en ensembles in uiteenlopende samenstellingen.   
Als docent slagwerk en drums is Arend-Jan werkzaam aan onder andere de Muziekschool Twente te Enschede en diverse slagwerkgroepen en muziekverenigingen in de regio.

Martin Geessinck

  Martin Geesinck behaalde in 1996 zijn DM diploma aan het conservatorium te Arnhem, en in 1999 zijn UM diploma aan het Sweelinck conservatorium te Amsterdam. Martin werkt en werkte als freelance slagwerker bij bijna alle professionele symfonie-orkesten in Nederland, in het seizoen 2007 – 2008 werkte hij in vaste dienst van “Het Gelders Orkest”. Daarnaast musiceert hij in verschillende kamer- muziek ensembles, waaronder; “Ensemble Sizzle” voor hedendaagse muziek, trommelgroep “RADAC”, slagwerkkwartet “Kwartslag” en speelde hij jarenlang in een duo voor slagwerk en saxofoon, waarmee hij in het jaar 2000 drie maanden studeerde in Canada, aan het “Banff Centre For The Arts” Martin is als slagwerkdocent werkzaam aan het ArtEZ Conservatorium, en aan de muziekschool “Het Musiater” te Zevenaar.
 

Ruud Roelofsen

 
Ruud Roelofsen studeerde in 2009 af voor zijn Bachelor of Music aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem en in 2011 studeerde hij af voor zijn Master of Music aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Ruud is voornamelijk werkzaam als solist hedendaagse kamermuziek. In 2005 won hij het compositieproject van Orkest de Ereprijs. In 2011 was hij halve finalist van het Gaudeamus Vertolkers Concours te Amsterdam. Ruud is bursaal van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Jan en Tina Huizinga Fonds.
 

Maarten Zaagman

  Maarten Zaagman behaalde juni 2011 zijn bachelor diploma klassiek slagwerk aan het ArtEZ conservatorium te Arnhem. Maartens muzikale loopbaan begon bij muziekvereniging Crescendo Ooy-Zevenaar en de Liemerse Muziekschool. Momenteel studeert hij als master bij ArtEZ in de afdeling muziektheater. Maarten is werkzaam als docent voor muziekvereniging St. Caecillia Twello. Hij verzorgt hier de opleiding melodisch slagwerk. Verder dirigeert hij de jeugdslagwerkgroep van Crescendo zevenaar en is leider van drumband K.N.A. Zeddam. Maarten is een van de drie oprichters van Framoja percussiasten theaterslagwerk. Verder speelde hij in verschillende producties zoals Change your World van Yo Opera!, Tsaar Saltaan van theatergroep Kwatta en Slagroom van Shuffle percussion.